SINT-ANTONIUS NEERPELT

SINT-ANTONIUS NEERPELT Sint-Antonius Neerpelt

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 84 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sint-Antonius Neerpelt. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 18:51 Scampi's in look boter , de helft niet ontdarmt en gepeld (tijger garnalen) Scampi's met groenten en rijst ( way te overcooked en veel te zout Rijst te zout Gebeld en tips gegeven , daarna een mooie schotel gehad
22 mei 2022 om 14:02 op de korst na was de pizza hellemaal niet lekker. De ingrediƫnten lijken 3de keus. Had een pizza gehakt, maar het was eerder een pizza met pot spaghetti bolognaise saus van bv de aldi. Absoluut niet aan te raden!
10 mei 2022 om 1:22 Vr de 2ekeer de gamba's op. Vd vervangende garnalen kreeg ik een chloor/bleek smaak, das niet goed.. frietjes lekker, maar qua bestellingen is t nu 2/3x misgegaan en nu de bleeksmaak vd garnalen, wat betekend dat t oude, nietmeergoede garnalen waren
8 mei 2022 om 20:55 Goed optijd lekker eten alleen de frietjes zijn achteruit gegaan
22 apr 2022 om 23:50 Super lekker! Fijn dat de pizza nog heel warm was . Al meerdere bestellingen gedaan , Zeer tevreden !!!
11 apr 2022 om 6:30 1ste keer besteld en hier heb ik spijt van! Om 19u45 mijn eten besteld met bezorgtijd 40min dacht ja cava nog. Om 20u40 maar eens gebeld waar mijn eten bleef want de bezorgtijd was om was het nog niets eens klaar! Iets na 9 eten lauw/koud ontvangen
7 apr 2022 om 19:14 Voor ons snel, warm en lekker!
4 apr 2022 om 9:49 Eten was lekker en snelle vriendelijke levering.
27 mrt 2022 om 18:32 Bestelling laat ivm dat iets op was en vervangen moest worden. Het was wel echt heerlijk en aardige mensen!
24 mrt 2022 om 10:12 goed eten, snelle levering
19 mrt 2022 om 21:50 2uren al aan het wachten , nog steeds geen eten ... Wanneer je belt zijn ze iedere keer zogenaamd onderweg , schandalige service! Nooit meer. Geen eten en geld weg
4 mrt 2022 om 7:11 Wij bestelden hier wel vaker maar is hard achteruit gegaan. De hoeveelheid is gehalveerd, ik had voor iedereen extra saus besteld dit zat er niet bij en ook de salade 1 klein bakje voor drie personen. Voor ons niet meer hier.